30 شهریور 1403

  • 1402/01/12
  • - تعداد بازدید: 81
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند

مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در فراشبند زیر ذره بین بازرسان بهداشت محیط

کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فراشبند از اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در فراشبند همزمان با ماه رمضان خبر داد.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فراشبند از اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در فراشبند همزمان با ماه رمضان خبر داد.
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، «زهرا کریم پور» با اشاره به اینکه همزمان با ماه مبارک رمضان، تهیه مواد خوراکی از جمله زولبیا، بامیه و انواع شیرینی سنتی آغاز می شود، گفت: به همین منظور طرح تشدید نظارت، کنترل و بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در راستای پیشگیری از بروز و شیوع بیماری های مرتبط با غذا و آب از سوی بازرسان بهداشت محیط در حال اجرا است.
 
کریم پور، افزود: در فرآیند تهیه زولبیا و بامیه به دلیل غوطه وری در روغن و همچنین ایجاد حرارت بالا، استفاده از روغن های نامناسب، غیر سرخ کردنی و غیر استاندارد، احتمال تولید ترکیبات شیمیایی و خطرناک را افزایش می دهد که می تواند تهدیدی جدی برای سلامتی محسوب شود.
 
او از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله عدم رعایت بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته، مراتب را از طریق سامانه شکایات مردمی 190 وزارت بهداشت گزارش دهند.
 
 
پایان خبر 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 76299
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید